Direktlänk till inlägg 23 december 2008

vänskap

Av anonym - 23 december 2008 14:27

det är jättesvårt att skriva om tankar.. men igår kväll så började jag fundera över mitt liv, över mig själv osv. Då kom jag till sommaren 2007 tror jag det var. Jag var en riktig datanörd.. satt vid datorn vid stallet.se och sen så for jag till min kusin Frida för att fota de bilderna jag behövde till stallet.se. Det var mitt liv.. sen så hade jag två st kompisar. Josefine och marre. de var de enda jag umgicks med.


Men sen en dag, då ringde Josefine och Emma, två kompisar som jag var mycket med när jag var mindre. Men jag hade inte varit med dom på jättelänge. Men dom ringde i alla fall och frågade om jag ville följa med till standen, självklart tänkte ju jag och följde med. Vi var ju där och sen så gick vi hem till mig en stund innan de behövde gå.. klockan var ju mycket.


De ringde några gånger till och jag vart jätteglad varje gång. Men jag vågade inte ringa till dom, då jag var rädd att de skulle tycka att jag var för på. Så efter ungefär en vecka så slutade de ringa.. mitt liv gick tillbaka till datorn igen, men jag tyckte inte alls det var roligt.


Jag hade ju vant mig vid hur roligt det är att umgås med andra människor. Allvarligt, jag hade nog glömt hur det kändes att vara ute med tjejkompisarna på stranden och skratta. Visst jag hade ju varit med mina andra kompisar, Josefin och marre.  Men dom var inte lika spännande. Vi alla tre var(observera VAR) väldigt tråkiga personer alla tre, den ena var sportnörd, ville bara spela fotboll eller vara ute, den andra(jag) var en data nörd som spelade fotboll och basket och red och den tredje var en inomhustjej som mest lekte med barbiedockor och såg på film. Observera att detta var ca 2 år sedan, och barbie tjejen var bara 11.


Så som ni förstår så hjälpte ni mig, josefine och emma, att hitta tillbaka till livet, bara genom att ringa. Ringa och fråga om jag  ville följa med ut och bada.. det hade ingen gjort till mig på länge, förutom med josse och marre förstås då.


Så om ni har en klasskompis eller någon som ni k'nner till, men som aldrig är ute, utan bara gör saker för sig själv, bjud ut han eller hon att bada eller kanske hoppa studsmatta eller någonting som 'normla' ungar gör. Ungar med många kompisar. Så kanske ni tillsammans kana få honom att bli mera social och bli som en normal unge.


jag vill bara säga:

TACK JOSEFINE & EMMA FÖR ERAN HJÄLP ATT FÅ MIG TILL VERKLIGHETEN

tack så jätte mycket!!! <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym - 9 januari 2009 22:11

Jaadu.. jag har nog en väldigt konstig fobi eller vad man nu ska kalla de... kom å tänka på de påväg från bussen. Tja jag vet inte riktigt hur man ska förklara detta.. men det kommer förhoppningsvis kännas bra att skriva ner det och sen så får man vä...

Av anonym - 8 december 2008 15:57

Fan.. det går bara inte att komma ifrån tankarna av att ha sagt nej.. Alltså jag menar.. tankarna är hela tiden kring detta.. Man är inte alls samma glada person som man varit för två veckor sen. Känner man alltid såhär? Någon som har dumpat ngn tidi...

Av anonym - 6 december 2008 23:05

I'm in love with a boy.. but I'm confused and said no when he asked the question.. I really do have changed my mind. He said 'If you change you're mind, please come back to me!' But I'm not strong enough to show my feelings fo...

Av anonym - 6 december 2008 23:03

Heheh nu har jag en ny blogg :) Så ja jag ville bara säga hej och sånt :) ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards